Nieuwbouwproject Betaalbaar Wonen centraal.

BIK Woningen start bouw van 47 woningen te Michelbeke Sint-Pieters-Leeuw, 20 april 2012:

Vorige week zijn in Michelbeke (Brakel) de werken gestart voor de aanleg van een nieuwe verkaveling tussen de Meierij en de Boekendries.  Op dit terrein, dat vroeger eigendom was van de familie De Croo, zullen 47 woningen gebouwd worden door BIK Woningen uit Sint-Pieters-Leeuw.

Keuze uit 3 bouwstijlen

De troeven van deze nieuwe woongelegenheid zijn ongetwijfeld de rustige en landelijke ligging, met zicht op de kerk van Michelbeke. “Er werd uitzonderlijk veel aandacht geschonken aan de landschappelijke integratie. Zo werd de verkaveling ingedeeld in 3 zones met elk hun eigen bouwstijl. Kandidaat-kopers kunnen dus naargelang de zone opteren voor een landelijke, tijdloze of strak hedendaagse woning.”, zegt Eric Hoebeeck, sales manager van het bouwbedrijf. De loten worden verkocht met bouwverplichting om zo een architecturale eenheid en een harmonieus geheel te bekomen. “Toch betekent dit niet dat er per bouwzone of bouwstijl identieke woningen zullen gebouwd worden. De woningen worden telkens door ons uitgewerkt op maat van de klant, uiteraard rekening houdend met de geldende stedenbouwkundige voorschriften. Zo kunnen eigenaars een eigen invulling geven aan hun bouwplan”, vervolgt Hoebeeck.

BIK woningen

Betaalbaar Wonen

Verder staat in dit nieuwbouwproject Betaalbaar Wonen centraal. “BIK probeert inderdaad een antwoord te bieden op het Betaalbaar Wonen thema. Bouwgronden op deze site kaderen daar perfect in. Deze worden aangeboden vanaf €55.000 (excl kosten). Met een sleutel-op-de-deur woning daarbij kom je uit op een € 200.000, inclusief kosten! En daar heb je bijna geen bestaande, vaak verouderde woning voor.” aldus nog Eric Hoebeeck.

En die aanpak slaat blijkbaar aan. In enkele weken tijd zijn talrijke verkoopopties vastgelegd en zijn de eerste loten reeds verkocht.Informatievergadering

Om zowel omwonenden als geïnteresseerde kopers te informeren organiseert BIK Woningen een infoavond op woensdag 25 april as. Afspraak in Eet- en Praatcafé ’t Zwart Licht aan het Marktplein 4 te Brakel. Het bouwproject zal er uitgebreid toegelicht worden. De infovergadering start om 19.00 uur.

Meer informatie:

BIK Woningen, Bergensesteenweg 704a – 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Tel. 02/334.05.33 of www.bik.be