Budget bouwen nieuws:

Energiezuinig bouwen of renoveren ? Kom naar de Energiebeurs op zondag 16 oktober 2011!t

 

Dag van de Architectuur 2011

Heb je bouwplannen of ga je renoveren? Dan heb je nu de kans om het energiezuinig aan te pakken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, vaak scheelt het ook een heel stuk in je verbruik en dus in je budget.

 

Besparen zonder aan comfort in te boeten!
Bij het verwarmen & ventileren van je huis kan je veel energie besparen zonder aan comfort in te boeten. Ook onder de douche, aan de lavabo en bij het doorspoelen van het toilet kan je talrijke euro's uitsparen op je water- en energiefactuur. Dat dit niet altijd ingewikkeld en duur hoeft te zijn kan je ontdekken op de Energiebeurs. 

Persoonlijk advies

Op de Energiebeurs krijg je praktische tips en concrete voorbeelden om verstandig om te gaan met je energieverbruik.  Ook kan je er heel wat informatie inwinnen over hernieuwbare energiesystemen zoals zonne-energie, woningventilatie, condensatietechnieken, warmtepompen en regenwaterrecuperatie.

 

Infosessies 

Financiële voordelen zoals subsidies en premies krijg je haarfijn uitgelegd. Probeer ook zeker een van de vele infosessies mee te pikken over het onderwerp dat je interesseert.


Boek Verstandig bouwen & Renoveren

Wil jij naar huis gaan met het boek van Verstandig bouwen & Renoveren? 
Klik dan hier en je kan hem op de Energiebeurs afhalen.

 

Datum: zondag 16 oktober 2011 van 10 tot 17 u.

Plaats: Ethias Arena, Hasselt


Toegang: Gratis!