nieuws:

Trends op het vlak van videofoniesystemen en domotica
AIPHONE op Batibouw 2011: de meest innovatieve parlofonie-, videofonie- en intercomsystemen


AIPHONE is een wereldwijd bekend merk van communicatiesystemen. De parlofonie- en videofoniesystemen van AIPHONE zijn ontwikkeld om de communicatie tussen gastheer en bezoeker te optimaliseren. Centraal bij deze wereldwijd gerenommeerde producten staan veiligheid, gebruikscomfort en technologische innovatie. Al meer dan vijftig jaar is CCI NV op de Belgische markt de exclusieve invoerder van dit merk. CCI is verheugd om op Batibouw 2011 enkele nieuwe, innovatieve systemen voor te stellen in het AIPHONE-gamma.


  • AIPHONE communicatiesystemen: een introductie
Een goede verstandhouding tussen mensen is cruciaal in onze samenleving. AIPHONE biedt een brede waaier aan producten, ontwikkeld voor diverse omstandigheden waar behoefte is aan betrouwbare communicatie.

Hoe groot de opgang van telefoon, gsm en Internet ook mogen zijn, er gaat niets boven persoonlijk contact. Echter, of het nu om vrienden, familie of een belangrijke zakenpartner gaat, vooraleer men een bezoeker thuis of op kantoor ontvangt, wil men deze graag begroeten, herkennen en te woord staan. De parlofoniesystemen van AIPHONE zijn wereldwijd bekend als het communicatiemiddel bij uitstek in deze situaties. Wie opteert voor nog meer veiligheid en comfort, kan kiezen voor AIPHONE videofonie, die de gebruiker in staat stelt de bezoeker nog beter te identificeren. Dit systeem laat immers toe om deze al te zien vooraleer men hem of haar aanspreekt.

De toestellen zien er niet alleen goed uit, de gebruikte materialen en componenten zijn ook van de hoogste kwaliteit. De combinatie van Japanse topmerken en de knowhow van de fabrikant, resulteert in kristalhelder geluid en haarscherpe beeldkwaliteit. Voor welke configuratie men ook een systeem zoekt, AIPHONE heeft telkens een duurzame oplossing klaar die tot in het kleinste detail is uitgewerkt om op een zo doeltreffend en gebruiksvriendelijk mogelijke manier aan de behoefte van de gebruikers te voldoen.DB, verhoogde veiligheid in ieders bereik Een klassieke parlofoon wordt door een onhandige en weinig esthetische hoorn met spiraalsnoer bediend. In het segment eengezinswoningen biedt AIPHONE de DB serie met compacte en gebruiksvriendelijke handenvrije binnenposten, die de standaard moeten worden van de hele markt.

JF en JK, omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden Dankzij de hoge resolutie camera in deze handenvrije kleurenvideofoniesystemen voor eengezinswoningen, ziet men op de binnenpost meteen wie er voor de deur staat. De handenvrije communicatie is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, het ultravlakke design van de binnenpost laat zich perfect integreren in elk interieur. Met de breedbeeldcamera van 170° bij het JK VIZOCAM systeem krijgt men een totaalbeeld – van gevel tot gevel – van de omgeving voor de deur. Ook zoomen is een onmisbare optie in dit systeem. Dankzij de Zoom Pan/Tilt-functie kan men het beeld volledig van links naar rechts, diagonaal en van boven naar onder onderzoeken.

GF en GH, een modulaire oplossing in een complexe omgeving Kantoren en appartementsgebouwen vormen vaak een microsamenleving op zichzelf, vol beweging en activiteit. Een doeltreffend communicatiesysteem waarmee de toegang wordt gecontroleerd, is dan ook onmisbaar. Om tegemoet te komen aan de verschillende eisen in deze sector heeft AIPHONE de modulaire GF en GH serie ontwikkeld. In 2011 wordt tevens de GT-serie gelanceerd met een reeks opmerkelijke nieuwe opties. AX, volledige integratie voor complete beveiliging Wanneer beveiliging in bedrijven cruciaal wordt, kan niets aan het toeval worden overgelaten. Enkel wanneer de verschillende beveiligingssystemen perfect op elkaar zijn afgestemd, kan het verlenen van toegang aan personen tot bepaalde zones optimaal worden beheerd. De AX serie laat zich dan ook naadloos als communicatiecentrum integreren met een toegangscontrole- en camerabewakingssysteem op maat.

videofonievideofonie domotica